Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانشگاه آزاد ساوه در ۱۲ رشته کارشناسی پیوسته، ۱۳ رشته کارشناسی ناپیوسته و ۲۰ رشته کاردانی بدون کنکور دانشجو می‌پذیرد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دانشگاه آزاد ساوه در ۱۲ رشته کارشناسی پیوسته، ۱۳ رشته کارشناسی ناپیوسته و ۲۰ رشته کاردانی بدون کنکور دانشجو می‌پذیرد.

در مقطع کارشناسی رشته‌های جغرافیا، حقوق، روانشناسی، زبان و ادبیات فارسی، علوم تربیتی، مدیریت دولتی، علوم ورزشی، در گروه علوم انسانی، شیمی کاربردی، شمیی محض، فیزیک، مهندسی برق، صنایع، مواد و متالوژی، مکانیک، کامپیوتر و عمران در گروه فنی و مهندسی و در گروه کشاورزی در رشته‌های علوم و مهندسی باغبانی، مهندسی تولید و ژنتیک گیاهی و زیست شناسی گیاهی صرفا براساس سوابق تحصیلی در این دانشگاه دانشجو پذیرفته می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


داوطلبان رشته‌های کارشناسی ناپیوسته در این دانشگاه می‌توانند در رشته‌های حسابداری، آموزش زبان انگلسی، تربیت دبیر تربیت بدنی، مهندسی فناوری صنایع شیمیایی، مهندسی تکنولوژی قدرت، نرم افزار کامپیوتر، فناوری ساخت و تولید، اجرایی عمران، فناوری مکانیک خودرو، فناوری متالوژی ذوب فلزات و علوم آزمایشگاهی دامپزشکی بدون کنکور در دانشگاه آزاد ساوه تحصیل کنند.

همچنین این دانشگاه در مقطع کاردانی نیز در رشته‌های دامپزشکی و تکنولوژی تولیدات گیاهی، ریخته گری، سرایمک، ساخت و تولید، کاردان فنی برق، علوم ورزشی، آموزش دینی و عربی، آموزش زبان انگلیسی، امور دام و طیور، امور دامی، امور زراعی و باغی، صنایع فلزی، ریخته گری، نرم افزار کامپیوتر، تاسیسات الکترونیکی، برق صنعتی و الکترونیک عمومی بدون کنکور در دانشگاه آزاد ساوه تحصیلات خود را ادامه دهند.

مهلت ثبت نام برای حضور در این رشته‌های دانشگاه تا ۶ شهریور ۹۸ تعیین شده است.

داوطلبان باید با مراجعه به سایت azmoon.org ثبت نام کنند و پس از آن به سایت واحد دانشگاهی خود مراجعه کرده و مدارک مورد نیاز را ارسال کنند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه آزاد ساوه سال تحصیلی 98 99 پذیرش دانشجو براساس سوابق تحصیلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۱۳۵۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانوی خیراندیش مشهدی منزل خود را به بنیاد دانشگاهی فردوسی اهدا کرد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی این آیین عصر پنجشنبه با حضور رئیس دانشگاه فردوسی مشهد، رئیس پارک علم و فناری دانشگاه، مدیرعامل و اعضای هیئت مدیره بنیاد دانشگاهی فردوسی و جمعی از خیران حوزه علم و فناوری در منزل این بانوی نیکوکار برگزار و به پاس قدردانی از این اقدام خیرخواهانه نشان نیکوکاری بنیاد دانشگاهی فردوسی به بانوی نیکوکار، ضیاالملوک فضل خراسانی اعطا شد.

این بانوی خیر در مراسم اهدای منزل خود گفت: به نظر من هر شخصی که ثروتی بیشتر از حد خود دارد باید از این اقدامات انجام دهد، من هر روز از اینکه این‌کار را انجام داده‌ام بیشتر از روز قبل احساس خوشحالی می‌کنم و هرگز پشیمان نیستم.

فضل خراسانی ادامه داد: این فضا بعد از من هست تا همه از آن استفاده کنند.

همچنین وی با اظهار خرسندی از آشنایی با جمع بنیاد دانشگاهی توضیح داد: گمان نمی‌کنم که کار بزرگی انجام داده‌ام بلکه به نظر من این کار طبیعی بوده و نیازی به تشکر ندارد.

رییس دانشگاه فردوسی مشهد با تشکر و قدردانی از خانم فضل خراسانی بابت ایجاد مرکز نوآوری و فناوری دانشجویان بیان کرد: در استان خراسان رضوی نخبگان زیادی هستند که نیاز به حمایت دارند، حمایت‌های دولتی تنها می‌تواند بخشی از مشکلات را حل کند، اما حضور خیرینی همچون شما باعث سامان گرفتن اوضاع و زندگی دانشجویان نخبه می‌شود.

مسعود میرزایی افزود: ما در استان خراسان رضوی افراد زیادی را داریم که استطاعت مالی دارند و بسیار پسندیده است که این افراد وارد عرصه‌های علمی و فناوری شوند.

این منزل اهدا شده به مساحت ۵۰۰ مترمربع در خیابان ملاصدرای مشهد واقع است.

بنیاد دانشگاهی فردوسی نخستین سازمان مردم‌نهاد دانشگاهی در ایران است که در سال ۱۳۸۳ در دانشگاه فردوسی مشهد به همت جمعی از خیران دانشگاهی و غیردانشگاهی تأسیس شد و تاکنون در حوزه‌های فرهنگی، آموزشی، علمی و فناورانه فعالیت‌های عام‌المنفعه داشته و موفق به تأمین و احداث هفت خوابگاه دانشجویی با ظرفیت ۲۲۰۰ تخت با کمک خیران شده و اکنون نیز علاوه بر این فعالیت‌ها به تأسیس مراکز نوآوری برای حمایت از ایده‌های نوآورانه دانشجویان اقدام می‌کند.

دیگر خبرها

  • دانشگاه تهران در نجف دانشجو می‌پذیرد
  • دانشگاه تهران از سال آینده در شعبه نجف اشرف دانشجو می‌پذیرد
  • خودکشی دانشجوی کارشناسی ارشد در کوی دانشگاه تهران +تصویر
  • بنیاد دانشگاهی فردوسی؛ حامی دانشجویان صاحب ایده 
  • استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمام رشته‌های کارشناسی از مهر آینده
  • استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمامی رشته‌های کارشناسی از مهر ماه
  • حماس بدون توقف جنگ هیچ توافقی را نمی‌پذیرد
  • شیب داوطلبان ورود به دانشگاه در رشته‌های علوم انسانی بالاست/ کشور با خطر کمبود تکنسین مواجه است
  • بانوی خیراندیش مشهدی منزل خود را به بنیاد دانشگاهی فردوسی اهدا کرد
  • راهکارهای دانشگاهی برای تحقق «جهش تولید با مشارکت مردم»