Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه علوم پزش ساوه گفت: آزمایش ۷ نفر مشکوک به کرونا در ساوه منفی و از قرنظینه خارج شدند. ۰۹ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۴:۲۱ استانها مرکزی نظرات - اخبار استانها -

عباس نیک روش در گفت وگو با خبرنگار تسنیم در ساوه، با اشاره به اقدامات دانشکده علوم پزشکی ساوه درباره ویروس کرونا اظهار داشت: باتوجه به وضعیت گسترش کرونا در کشور در روزهای گذشته جلسه‌ای با وزیر بهداشت ‌به‌صورت ویدئوکنفرانس برگزار ‌و اقدامات درمانی در تمام سطوح بهداشت و درمان، غذا و دارو تشریح شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بنابراین از قبل بسترهای لازم جهت مقابله با کرونا در سطح درمانی شهرستان را فراهم کردیم و با اعلام گزارش از موارد مبتلا به کرونا در شهر مقدس قم به دلیل مجاورت و تردد زیاد این شهر با شهرستان ساوه، به سرعت ارتقای خدمات و تجهیزات درمانی شهرستان افزایش یافت و بخشی از بیمارستان شهید مدرس به صورت ویژه برای موارد مشکوک به کرونا اختصاص داده شد‌ و برای اینکه دیگر خدمات درمانی به مردم  متوقف نشود، سعی کردیم از ظرفیت دوبیمارستان شهید چمران و مدرس برای بیماران مشکوک استفاده شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ساوه تصریح کرد: 23 مورد مشکوک به کرونا در مراکز درمانی شهرستان ساوه بستری شدند که دو مورد مثبت بوده و ظرف 2 روز نیز تست 7 مورد مثبت نبوده و از قرنطینه خارج شدند و درباره مابقی نیز نمونه‌گیری انجام شده که نتیجه را بعد از جواب قطعی اعلام خواهیم کرد.

نیک‌روش بیان کرد: دو مورد فوتی ناشی از ویروس کرونا که 2 خانم بالای 80ساله بوده و زمینه بیماری مزمن، قلبی و کلیوی را داشتند در شهرستان ساوه ثبت شد البته آمادگی و ظرفیتهای لازم در بیمارستان مدرس ایجاد کردیم که در کنار خدمات عمومی بیمارستان، بخش‌های ویژه برای مراجعین که نیاز به بستری و خدمات سرپایی دارند، از خدمات درمانی برخوردار شوند.

بیماری کرونا در مبادی ورودی و خروجی از مسیر ساوه - قم غربالگری می‌شودخوزستان| انجام آزمایشات و درمان کرونا ویروس کاملا رایگان استاقبال شاکری: کرونا روال اداری نیست که با بخشنامه و دستور برطرف شود

وی ادامه داد: بیماری‌های ویروسی موج دارند و به عبارتی حالت پیک داشته و فروکش می‌کنند و در عین حال، احتمال شیوع مجدد هم دارند که در آستانه موج دوم از ویروس آنفلونزا نیز هستیم و از آنجا که علایم کرونا و آنفلونزا شبیه هم هستند، بیمارانی که بستری کردیم  مشکوک هستند که ممکن است شبه آنفلوانزا، آنفلوانزا و یا مبتلا به کرونا باشند به همین دلیل بعد از جواب قطعی آزمایش می‌توانیم اعلام نظر کنیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ساوه تصریح کرد: خوشبختانه اکثر مبتلایان، علایم خفیف دارند یعنی سرفه، تب و تنگی نفس که با رعایت بهداشت و تقویت سیستم ایمنی بدن درمان می‌شوند که در صورت تشدید این علایم با رعایت بهداشت فردی به مراکز درمانی مراجعه کنند بنابراین از مردم درخواست داریم از تردد در اماکن عمومی در حد امکان خودداری کنند که افراد کمتری درگیر شوند.

وی عنوان کرد: رسالت دانشگاه علوم پزشکی ارتقاء خدمات درمانی، حفظ سلامت مردم از طریق آموزش‌ها و نظارت بوده و قطعا در شرایط بحرانی این نظارت‌ها تشدید می‌شود، در این روزها که درگیر شیوع ویروس کرونا هستیم سعی کردیم با ارایه آموزش‌ها وکلیپ‌های آموزشی، ویروس کرونا را مدیریت کنیم.

انتهای پیام/716/ز

R7980/P/S6,73/CT1

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مشکوک به کرونا دانشگاه علوم ویروس کرونا علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۷۳۸۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسهیل تأمین دارو و واکسن مورد نیاز دامداران و مرغداران لرستانی

ایسنا/لرستان مدیرکل دامپزشکی لرستان از تسهیل تأمین دارو و واکسن مورد نیاز دامداران و مرغداران لرستانی خبر داد.

مصطفی زبردست امروز (۱۶ اردیبهشت ماه) گفت: در راستای رفع مشکلات تأمین دارو و واکسن دامداران و مرغداران استان این اداره کل با همکاری نظام دامپزشکی مبادرت به صدور مجوز فعالیت مراکز درمانی و توزیعی دارو و واکسن کرده است. در همین راستا ۱۰۳ داروخانه دامپزشکی، ۸۰ درمانگاه دامپزشکی، چهار آزمایشگاه دامپزشکی و ۱۲ شرکت پخش و توزیع واکسن و دارو و دو کارخانه داروسازی دامپزشکی در لرستان فعال بودند و به مشتریان خدمات ارائه می‌دهند.

وی ادامه داد: با توجه به گستردگی جمعیت دامی روستایی و عشایری استان و افزایش واحدهای دامپروری صنعتی این اداره کل در راستای تامین دارو و واکسن‌های دامی مورد نیاز در استان اقدام به صدور مجوزهای فعالیت برای متقاضیان واجد شرایط فعالیت در حرفه دامپزشکی کرده است.

او اولویت صدور مجوز مراکز دارویی و درمانی را مناطق و بخش‌های استان ارزیابی کرد و هدف از این اقدام را در دسترس بودن خدمات دامپزشکی برای استفاده بهره‌برداران دانست.

وی افزود: با اقدامات انجام‌شده، کمبود دارو و واکسن دامی در استان لرستان وجود ندارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • هدفگذاری تامین اجتماعی برای ارتقاء سلامت و رضایتمندی کارگران
  • خدمات درمانی رایگان برای کودکان؛ نمایش یا واقعی؟
  • تسهیل تأمین دارو و واکسن مورد نیاز دامداران و مرغداران لرستانی
  • این مورد جزو خدمات درمان رایگان کودکان نیست | ۲ سامانه برای ثبت شکایت از بیمارستان‌ ها 
  • ۷۰۰ زنجانی از نذر سلامت هلال‌احمر خدمات درمانی رایگان دریافت کردند 
  • ارائه خدمات توان بخشی در اردوی جهادی توان آوران در حاشیه شهر مشهد
  • ۷۰۰ زنجانی از نذر سلامت هلال احمر خدمات درمانی رایگان دریافت کردند
  • بهره‌مندی ۸۰۰ کرمانشاهی از خدمات فیزیوتراپی هلال احمر
  • ارائه بیش از ۱۰ هزار و ۷۰۰ نفر خدمت رایگان در حوزه سلامت
  • کشف بیش از ۲ تن کودشیمیایی قاچاق در بناب