Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار ساوه دلیل تغییر در مدیریت دانشکده علوم پزشکی این شهرستان را اقدامی انگیزشی برای کادر درمانی، پزشکان و پرستاران و همچنین ارتقای شاخص ها به خصوص برای مواجهه با بیماری کرونا عنوان کرد.

به گزارش برنا از اراک ، علی میرزایی گفت: اتخاذ این تصمیم در شرایط کنونی درست بود زیرا تقویت مدیریت مبارزه با بیماری کرونا در این شهرستان که از کانون های ابتلا محسوب می شود،‌ یک ضرورت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تغییر مدیریت در راس دانشکده علوم پزشکی یک شوک مثبت و برای بهبود شرایط بود و در چنین احوالی، تامین سلامت شهروندان برای ما مهمترین اولویت محسوب می شود.

وی گفت: رئیس جدید دانشکده علوم پزشکی ساوه، فردی توانمند از نظر سوابق علمی و کاری است و امیدواریم منشاء تحولات مثبت برای شهرستان باشد.

گفتنیست عصر امروز (یکشنبه 18 اسفند) با حکم رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی، دکتر «مهدی مصری» که از نیروهای شاغل در بیمارستان بقیه الله اعظم تهران بود به ریاست دانشکده علوم پزشکی ساوه منصوب و از خدمات و تلاش های دکتر «عباس نیکروش» رئیس سابق این دانشکده قدردانی شد.

رئیس جدید دانشکده علوم پزشکی ساوه در بدو ورود به این شهر از بیمارستان شهید مدرس محل قرنطینه افراد مبتلا یا مشکوک به کرونا بازدید و روند فعالیت ها را مورد بررسی قرار داد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ساوه کرونا اراک دانشکده علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۹۳۲۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز نخستین دوره برداشت جلبک‌های دارویی در چابهار

فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار آغاز شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از چابهار، اولین دوره برداشت جلبک‌های دارویی توسط مسئول راه اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار از سواحل صخره‌ای منطقه رمین در این شهرستان با همکاری اداره‌کل شیلات استان سیستان و بلوچستان انجام شد.

نفیسه گل بشیر‌زاده مسئول راه اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی در خصوص اهمیت این نوع جلبک‌ها، اظهار داشت: برداشت این گونه جهت برسی خواص دارویی در اولویت قرار گرفت و این گونه از جلبک‌های خوراکی و دارویی در بهمن ماه با کاهش دما در منطقه چابهار شروع به رشد و همزمان با گرم شدن هوا در اوایل خرداد از بین می‌روند.

وی افزود : با توجه به نزدیک شدن به پایان زمان رشد این جلبک‌ها در سواحل چابهار تصمیم به برداشت و نگهداری این گونه از جلبک‌ها برای برسی‌های خواص بیولوژیک و آنتی باکتریال گرفته شد. همچنین از هفت نمونه جلبک قهوه‌ای مانند سیستو سریا (Cystoseria) نیز جهت برسی خواص دارویی برداشت شد.

گلبشیر زاده عضو هیئت علمی دانشکده علوم پزشکی چابهار تصریح کرد: در فاز نخست فعالیت این مرکز بررسی تکنولوژی و جنبه های اقتصادی تولید دارو، محصولات مراقبتی پوست و... بر پایه جلبک‌های دریایی در دستور کار قرار دارد.

به گزارش تسنیم، مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار در سال گذشته موفق به اخذ مجوز از شورای گسترش دانشکده‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی شد و هم اکنون با رویکرد تولید محصولات دارویی دریایی در حال فعالیت است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فاجعه پنهان نظام پزشکی؛ کادر درمان از بیمارستان‌های دولتی به بخش خصوصی مهاجرت می‌کنند
  • آغاز فاز مطالعاتی روی جلبک‌های دارویی
  • آغاز فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در چابهار
  • آغاز نخستین دوره برداشت جلبک‌های دارویی در چابهار
  • توضیح دانشگاه تهران درباره پست جدید همسر ابراهیم رئیسی
  • عملکرد دانشکده علوم پزشکی چابهار در دو سیل اخیر خوب بوده است
  • توضیح دانشگاه تهران درباره انتخاب همسر ابراهیم رئیسی به‌عنوان عضو هیات جذب دانشکده علوم خانواده
  • شهادت ۱۰ هزار زن فلسطینی در جنگ غزه
  • حکم رئیس دانشگاه تهران برای جمیله علم الهدی، همسر ابراهیم رئیسی
  • جدیدترین نتایج اعتباربخشی دانشکده‌های پزشکی کشور اعلام شد