Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مرکزی مسئول فرهنگی رزمندگان غرب و شمال غرب کشور با اشاره به اینکه سردار شهید مصطفی چمران پایه محور مقاومت را در جهان بنا کرد، گفت: امروز خیزش‌ها و جنبش‌های آزادیخواهانه در جهان برگرفته از روحیه مقاومتی است که آن فرمانده جنگ‌های نامنظم ترویج کرد.

سردار سرتیپ دوم پاسدار داود غیاثی‌راد امروز سه شنبه ۲۷ خردادماه در آئین گرامیداشت سالگرد شهادت دکتر مصطفی چمران و روز بسیج اساتید در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه اظهار کرد: سردار شهید چمران بنیانگذار محور مقاومت و شهید سردار سلیمانی، سیدالشهدای جبهه مقاومت بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی سردار شهید چمران را از افتخارات شهرستان ساوه دانست و افزود: دکتر مصطفی چمران قلبی پاک و ایمانی استوار داشت و با جان و دل در مکتب اسلام پرورش یافت و در زمره اندیشمندان، دانشمندان، مبارزان، مجاهدان و تلاشگران منطقه قرار گرفت.

وی شهید چمران را راوی مقاومت در منطقه و برگزیده چریک‌های مصر و  لبنان توصیف کرد و افزود: دکتر چمران بیداری اسلامی، نهضت و مبارزه را با پیروی از ولایت و مکتب اهل بیت (ع) فرا گرفت و شهادت را از نهضت سیدالشهداء(ع) آموخت و به تکلیف عمل کرد. وی در ادامه سربازی خود برای دفاع از اسلام و انقلاب به تربیت رزمندگان و مجاهدان اهتمام ورزید.

این فرمانده دوران دفاع مقدس در ادامه گفت: شهید دکتر چمران از سوی امام راحل به عضویت در شورای عالی دفاع درآمد و در کنار رهبر معظم انقلاب که در آن زمان در شورای عالی دفاع عضویت داشتند جنگ را مدیریت کرد و در دو ماهه نخست آغاز دوران دفاع مقدس نقطه عطف و سرنوشت جنگ توسط دکتر چمران و رهبر انقلاب رقم خورد.

وی اظهار کرد: بنیانگذار محور مقاومت در کنار حضرت آیت‌الله خامنه‌ای به  الگویی شایسته برای مجاهدان و پیشتازان مبارزه با نظام سلطه و استکبار در منطقه تبدیل شد و با روحیه جهادی پایه‌گذار ستاد جنگ‌های نامنظم و چریکی شد.

امام جمعه ساوه نیز از شهید دکتر چمران به عنوان یک عارف و رزمنده مجاهد یاد کرد و افزود: معرفی دقیق و صحیح شهید دکتر چمران صدها سال زمان می‌برد.

حجت الاسلام سیدابراهیم حسینی افزود: شهید چمران چه در بعد نظامی و جهاد در راه خدا و چه در حوزه علمی جزو نخبگان فکری و علمی محسوب می شود الگوی ارزشمندی برای آحاد مختلف جامعه بویژه جامعه دانشگاهی و اساتید دانشگاه به شمار می رود.

وی نامگذاری 31 خرداد سالروز شهادت شهید چمران به عنوان روز بسیج اساتید را بجا و ارزشمند دانست و افزود: شهید چمران استادی توانا در تراز انقلاب اسلامی بود و اساتید دانشگاه باید جایگاه علمی و فکری خود را با الگوی گیری از این شهید والامقام ارتقاء دهند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه نیز گفت: زنده نگهداشتن فرهنگ شهادت از وظایف اصلی نهادهای فرهنگی است.

دکتر احسان ساده با اشاره به منویات رهبر معظم انقلاب در بیانیه گام دوم انقلاب اظهار کرد: امروز جوان دانشجو محور اصلی فعالیت‌های دانشگاه بویژه در حوزه فرهنگی محسوب می شود.

 وی اظهار کرد: شهید دکتر مصطفی چمران امروز نه یک چهره ساوجی یا ایرانی است بلکه یک شخصیت جهانی به شمار می رود و الگویی برای تمامی آزادیخواهان جهان است.

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه تصریح کرد: این دانشمند فیزیک پلاسما که از آمریکا گرفته تا لبنان و ایران همه را متاثر از فعالیت‌های فرهنگی و سیاسی خود کرده است در دوران عمر خویش به شهرت و پست و مقام پشت پا زد و سبکبال و رها از تعلقات دنیوی به دیدار حضرت حق شتافت.

مرثیه سرایی همزمان با فرارسیدن سالروز شهادت امام صادق(ع)، پخش کلیپ با موضوع دفاع مقدس، از دیگر برنامه‌های این آئین معنوی بود.

شهید دکتر چمران در دوران جنگ تحمیلی چندین بار مجروح شد و نهایتا در 31 خرداد 1360 در منطقه دهلاویه بر اثر اصابت ترکش خمپاره به درجه رفیع شهادت رسید. روستای چمران واقع در بخش نوبران از توابع شهرستان ساوه زادگاه پدری سردار شهید دکتر چمران است. همه ساله همزمان با فرارسیدن سالروز شهادت این شهید والامقام آئین های بزرگداشت متعددی در شهرستان ساوه و بخش نوبران برگزار می شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شهید چمران بسيج اساتيد دانشگاه آزاد اسلامي ساوه استانی سیاسی شهید دکتر چمران محور مقاومت مصطفی چمران شهید چمران سردار شهید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۱۴۷۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات حمله به بازیکن سابق استقلال (+عکس)

به گزارش صدای ایران از ایرنا، در روز‌های گذشته امین منوچهری بازیکن سابق تیم فوتبال استقلال تهران در گفت و گویی اعلام کرده بود که در ترافیک اتوبان چمران مورد حمله سارقان قرار گرفته که در این کش و قوس گردنبند طلای او به سرقت رفته است.

او گفته بود: در ترافیک اتوبان شهید چمران بودم و یک موتوری به آینه خودروی من خورد و پس از آن شروع به فریاد زدن مرد و با دست به شیشه خودرو می‌کوبید؛ زمانی که شیشه ماشین را پایین دادم تا ببینم چرا این کار را انجام می‌دهد یک نفر دیگر از پشت سر آمد و گردنبند من را از گردنم کشید و همین اتفاق باعث شد تا گردنم آسیب جزیی ببیند.

منوچهری در ادامه گفته بود از این صحنه شوکه شده و حتی نتوانستم واکنش نشان دهم؛ این چندمین بار است که در اتوبان چمران این اتفاق تکرار می‌شود و فکر می‌کنم آنها یک باند هستند که این کار را انجام می‌دهند.

او یادآور شد: پیگیری نکردم، چون به نظرم به جایی نمی‌رسد؛ بار‌ها این اتفاق افتاده، نه جلوگیری انجام شده و نه پیگیری اتفاق می‌افتد.



در این رابطه سردار علی ولی‌پور گودرزی روز جمعه در گفتگو با خبرنگار ایرنا در واکنش به این موضوع گفت: این شهروند همانند دیگر شهروندان باید به پلیس اعتماد کند و موضوع را به ما اطلاع دهد تا ماموران متوجه وقوع جرم شوند و آن را پیگیری کنند.

وی ادامه داد: حتما هر شهروندی اتفاقی برایش رخ می‌دهد باید به سامانه ۱۱۰ پلیس اطلاع رسانی کند؛ ابتدا مامور در محل حاضر و اظهارات ثبت می‌شود و پس از ارجاع پرونده به پلیس آگاهی، کار به صورت تخصصی پیگیری می‌شود.

به گفته سردار ولی‌پور گودرزی، اگر موضوعی برای شهروندی پیش آمده باید به پلیس اطلاع رسانی کند و مطمئن باشد که پلیس پیگیری می‌کند؛ ما سعی بر کسب رضایت مردم داریم و موضوعات آنها را تا حصول نتیجه پیگیری می‌کنیم.

رییس پلیس آگاهی تهران با تاکید بر اینکه اعتماد شهروندان به پلیس مهم است، گفت: در عین حال همه مردم برای ما عزیز و شریف هستند و فرقی بین آنها نمی‌گذاریم، پلیس پشتیبان هر کسی است که تعرض یا ظلمی به وی شده و با خاطی برخورد می‌کند.

وی تاکید کرد: ما کار همه مردم را انجام می‌دهیم و برای پلیس فرقی ندارد فردی که به او ظلم شده، چه شغل و سمتی دارد چرا که رضایتمندی آحاد مردم برای ما مهم است.

سردار ولی‌پور گودرزی این را هم گفت که پس از این اتفاق ابلاغ کرد که با این شهروند تماس گرفته و او را به پلیس دعوت کنند تا کار وی پیگیری شود.

دیگر خبرها

  • پرفروش‌های داستانی حوزه مقاومت در نمایشگاه
  • فیلم| در آخرین دیدار شهید زاهدی با رهبر معظم انقلاب چه گذشت؟
  • شهدا برکت مجموعه انتظامی هستند
  • انتشار متن نامه شهید سردار زاهدی به رهبری/ شهید زاهدی چه هدیه‌ای تقدیم رهبر انقلاب کرد؟
  • دیدار با خانواده شهیدی که به دست اسرائیل به شهادت رسید/ عکس
  • مراسم بزرگداشت سردارشهیدجواددوربین درانزلی برگزار می شود
  • عکس/ دیدار دکتر روح‌الامینی با خانواده سردار شهید رستگار
  • تحقق سند تحول آموزش و پرورش جدی گرفته شود
  • ابلاغ سلام رهبرمعظم انقلاب به خانواده سرلشکر زاهدی
  • جزئیات حمله به بازیکن سابق استقلال (+عکس)