Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، در جلسه ای با حضور حسین کلانتری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی، حجت الاسلام مهدی همتی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی ، مهدی چنگیزی سرپرست دبیرخانه هیئت امنای استان ،روسای واحدها‌ی ساوه، زرندیه، آشتیان،تفرش، فراهان و برخی از معاونان واحد اراک در راستای امضای تفاهم نامه عملکردی سال 99 واحدهای دانشگاهی استان در سالن جلسات واحد ساوه برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



دراین جلسه علاوه بر موارد فوق ، پیگیری مسائل آموزشی، پژوهشی، مالی، درآمدهای غیر شهریه ای ، برگزاری دوره های آموزش کوتاه مدت ،ایجاد مدارس عالی مهارتی، فعالیت های اقتصادی و سرمایه گذاری ،جذب دانشجو ،بودجه سالیانه و... واحدهای استان تاکید شد.

کلانتری رییس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی در این جلسه ضمن تشکر از زحمات استادان وکارکنان واحد ساوه و روسای واحدهای دانشگاهی استان گفت: آموزش و جذب دانشجو رسالت اصلی دانشگاه است و روسای واحد ها باید نسبت به جذب دانشجو در سال جدید اهتمام بیشتری داشته باشند .

رییس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی کسب درآمدهای غیر شهریه ای را برای سال جدید مالی از اولویت‌های واحدهای دانشگاهی استان دانست و اظهار کرد: از روسای واحدها انتظار داریم که با تقویت هرچه بیشتر شرکت‌های دانش بنیان و سراهای نوآوری بخشی از انتظارات مالی را برآورده کنند .

در ادامه مرتضی قاسمی معاون علوم پزشکی استان مرکزی به تشریح تفاهم نامه عملکردی سال 99 دانشگاه آزاد اسلامی پرداخت و با توضیح بندهای این تفاهم نامه از واحدهای دانشگاهی خواست تا با فعال کردن کلیه بخش های دانشگاه به بالا بردن هرچه بهتر عملکرد سال قبل و ترمیم ضعف‌ها و تقویت هرچه بیشتر نقاط قوت واحدها بپردازند.

چنگیزی سرپرست دبیر خانه استان مرکزی نیز از روسای واحد ها خواست تا در وصول مطالبات دانشگاه اهتمام بیشتری داشته باشند و گزارش وصول مطالبات را هر چهارشنبه به مرکز استان اعلام کنند.

در ادامه جلسه روسای واحدهای آشتیان،تفرش،فراهان،زرندیه و ساوه گزارش عملکرد مالی واحد های خود را ارائه کردند.

در انتهای جلسه تفاهم نامه عملکردی سال 99 با واحدهای دانشگاهی استان امضاء شد.

در حاشیه این جلسه رییس دانشگاه آزاداسلامی استان ضمن بازدید از شرکت‌های دانش بنیان تولیدی در واحد ساوه در نشست صمیمی با استادان ،مدیران و کارکنان واحد ساوه حضور یافت و به پرسش های آنان پاسخ داد.

گفتنی است، شرکت والا موتور، فعالیت در زمینه قطعات خودرویی،شرکت خشکبارعمان فعالیت در زمینه خشکبار،شرکت باهر اکسیر فعالیت در زمینه حلال های شیمیایی،شرکت ساوه پاروت فعالیت در زمینه پرنده های زینتی،شرکت فرازین فعالیت در زمینه نرم افزار مترجم و شرکت نانو گستر کاوه فعالیت در زمینه مواد ضد شوری خاک، 6شرکت دانش بنیان فعال در که در دانشگاه آزاداسلامی واحد ساوه هستند.

انتهای پیام/

108 / 167 دانشگاه آزاد مرکزی حسین کلانتری درآمد غیر شهریه‌ای درآمدزایی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد مرکزی حسین کلانتری درآمد غیر شهریه ای درآمدزایی واحدهای دانشگاهی استان دانشگاه آزاداسلامی فعالیت در زمینه دانشگاه آزاد غیر شهریه ای استان مرکزی روسای واحد تفاهم نامه واحد ساوه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۵۷۲۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه می‌توان با بیماری هلندی مقابله کرد؟

نحوه مدیریت درآمدهای حاصل از صادرات نفت یکی از چالش‌های جدی بوده که در مقاطعی گریبانگیر اقتصاد ایران شده است. این درحالی است که برخی کشورها مانند نروژ به رغم وجود موهبت نفت، تجارب موفقیت‌آمیزی از مدیریت درآمدهای نفتی داشته‌اند که بررسی آن می‌تواند مفید باشد.

به گزارش اکوایران، بیماری هلندی یکی از عوارض درآمدهای نفتی است که به صورت افزایش درآمدهای نفت صادراتی برخی از کشورها، بیکاری و تورم تشدید می‌شود و ساختار تولید داخلی با آسیب مواجه می‌شود.

در گزارش‌های پیشین با توجه به گزارش مرکز پژوهش‌ها به بررسی کانال‌های تسری بیماری هلندی به سیاست‌های پولی و ارزی در ایران پرداخته شد و به شکل اجمالی نحوه مقابله عربستان با این بیماری مورد بررسی قرار گرفت. نتایج حاکی از آن بود که سیستم درحال اجرا در عربستان، قابلیت اجرا شدن در ایران را به دلایلی همچون تورم بالا و شرایط تحریم ندارد.

نروژ کشور دیگریست که با موهبت منابع نفتی همراه بوده و با مدیریت مناسب ساختار و درآمدهای نفتی در مقابل نفرین منابع ایستادگی کرده است. بنظر می‌رسد نروژ پیشرفته‌ترین مدل برای استفاده بهینه از درآمدهای نفتی را اجرا کرده و به همین دلیل تجربه این کشور به شکل خلاصه مورد بررسی این گزارش است.

درآمدهای نفتی در نروژ چگونه به دست دولت می‌رسد؟

دولت نروژ بخش زیادی از درآمد نفتی خود را از طریق بخش خصوصی و با عنوان مالیات نفتی دریافت می‌کند. حدود ۷۸ درصد درآمدهای نفتی شرکت‌های خصوصی این کشور به دولت به شکل پول داخلی پرداخت می‌شود، به عبارت دیگر شرکت‌های خصوصی خود مسئول تبدیل ارز به پول داخلی هستند. این موضوع باعث شده تا بانک مرکزی دیگر به عنوان بازیگر اصلی بازار ارز عمل نکند و عملکرد بازار دچار اختلال نشود.

این درحالیست که بخشی از درآمدهای نفتی دولت به شکل مستقیم از فروش نفت توسط دولت به دست می‌آید. درآمدهای ارزی دولت از این ناحیه به صورت روزانه به حساب‌های واسطه در بانک مرکزی نروژ واریز می‌شود. درآمدهای فوق‌الذکر پس از این مقطع، در اختیار صندوق بازنشستگی دولت GPFG که وظیفه سرمایه‌گذاری در کشورهای دیگر را دارد، قرار میگیرد.

قاعده مالی دولت نروژ برای کسری بودجه غیرنفتی

دولت نروژ هرسال بخشی از کل بودجه را به عنوان کسری بودجه غیرنفتی در نظر می‌گیرد و به عبارتی حجم کسری بوده تابع یک قاعده مالی به شکل زیر است: به طور متوسط در طول زمان کسری غیرنفتی بودجه دولت مرکزی نباید از نرخ بهره حقیقی سرمایه موجود در سازمان GPFG (به شکل متوسط ۴ درصد) که وظیفه سرمایه‌گذاری در خارج از کشور را به عهده دارد، بیشتر شود.

در حالت عادی کسری بودجه غیرنفتی دولت از درآمد نفتی غیرمستقیم که به کرون دریافت می‌شود، تامین می‌شود. هرساله سایر درآمدهای کرونی به حساب سازمان GPFG منتقل می‌شود.

به همین ترتیب مازاد ارز و کرون‌های حاصل از مالیات نفتی که به صندوق سرمایه‌گذاری خارجی دولت منتقل می‌شود، تاثیری بر حجم پایه پولی نروژ ندارد. همچنین تبدیل کرون‌های مازاد به ارز خارجی منجر به افزایش حقیقی نرخ ارز و افزایش قدرت رقابت تولیدات داخلی می‌شود.

استقلال بانک مرکزی نروژ در سیاست ارزی و پولی

با ذخیره منابع ارزی در سازمان GPFG و عملیات بانک مرکزی نروژ و فرآیند بودجه ریزی دولت، هم امکان سیاست‌گذاری پولی مستقل بر اساس هدفگذاری تورم وجود دارد و هیچ الزامی برای تبدیل درآمدهای نفتی به کرون وجود ندارد. در واقع بخشی از درآمدهای ارزی مطابق قاعده مالی مصرف شده و باقیمانده آن نیز از ترازنامه بانک مرکزی خارج می‌گردد.

همچنین با وجود اینکه کسری بودجه دولت سیاست‌های ارزی دولت را دچار محدودیت می‌کند اما با وجود قاعده مالی مشخص و پیشبینی‌پذیر بودن سیاست‌ها، امکان مدیریت بازار ارز برای بانک مرکزی نروژ فراهم می‌شود.

دیگر خبرها

  • کسب ۴ گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات
  • مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» مجوز فعالیت گرفت
  • ۸ دستاورد علمی برپایی رویداد صدرا در دانشگاه آزاد بوئین‌زهرا
  • چگونه می‌توان با بیماری هلندی مقابله کرد؟
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی
  • حمایت از تولید از اولویت دولت سیزدهم است
  • درآمدهای غیرشهریه‌ای در دانشگاه آزاد حرف نخست را می‌زند
  • درآمدهای غیرشهریه‌ای در دانشگاه آزاد حرف نخست را می‌زند/ کرمانشاه؛ مهد ادب و تمدن
  • رویداد صدرا در دانشگاه آزاد بوئین‌زهرا تا 13 اردیبهشت ادامه دارد
  • رویداد بزرگ صدرا در دانشگاه آزاد بویین‌زهرا آغاز به کار کرد