Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مرکزی رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: از عصر چهارشنبه هفته پیش تاکنون میزان مراجعات سرپایی افزایش یافته است که می تواند زنگ خطری باشد تا هوشیارانه عمل کنیم.

دکتر سید محمد جمالیان سیزدهم دی ماه در جلسه ستاد مدیریت بیماری کرونا در استان مرکزی در خصوص استفاده از تست های سرمی در طرح شهید قاسم سلیمانی، اظهار کرد: یک سری از بیماران فاقد هر گونه علائم بیماری هستند که عموما با تست pcr شناسایی می شوند به همین دلیل انجام تست سرمی در جریان اجرای طرح شهید سلیمانی لازم نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه استفاده از تست های سرمی در اپیدمیولوژی بسیار اهمیت بالایی دارد و دانشگاه علوم پزشکی آماده استفاده از این تست ها در حوزه اپیدمیولوژی است، گفت: با توجه به اینکه طرح توسط نیروهای جهادی در حال انجام است باید برای استفاده از این تست ها در این طرح، در گام اول اعتبار لازم را تعریف کرد.

جمالیان با اشاره به اینکه استان مرکزی در وضعیت زرد است، اما نباید غفلت کرد، تصریح کرد: تعیین این رنگ برای استان براساس میزان بستری هفته گذشته انجام شده است، اما طبق پیگیری انجام شده از عصر چهارشنبه هفته پیش تاکنون میزان مراجعات سرپایی افزایش یافته است که می تواند زنگ خطری باشد تا هوشیارانه عمل کنیم.

وی در خصوص اجرای نمایش به مناسبت ایام فاطمیه در مصلی بیت المقدس اراک، گفت: اگر نمایش با رعایت پروتکل ها فقط در مصلی انجام شود، دانشگاه مخالفتی ندارد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک در خصوص فعالیت مراکز آموزش فنی و حرفه ای استان بیان کرد: مسلما پاسخ ما برای بازگشایی منفی است، اما در صورت موافقت ستاد برای فعالیت آنها، در صورتی که کارشناسان بهداشتی از عدم رعایت پروتکل ها در این مراکز گزارش دهند، پلمب انجام و رئیس مرکز نیز به مرجع قضایی ارجاع می شود.

جمالیان با بیان اینکه زنگ خطر در ساوه، دلیجان و اراک وجود دارد، گفت: این شهرها صنعتی هستند و با ترکیه تعامل بسیاری دارند. لازم است که صنعتگرانی که از ترکیه وارد استان می شوند به شدت تحت کنترل قرار گیرند چراکه تا کنون ۱۶ مورد کرونای انگلیسی در ترکیه شناسایی شده است و باید مراقب بود.

به گزارش ایسنا؛ سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک در این جلسه با اشاره به آمار شیوع ویروس کرونا در هفته گذشته در استان مرکزی بیان کرد: در هفته گذشته نسبت به هفته ابتدایی دی میزان شناسایی موارد مثبت کرونا ۱۵ درصد کاهش یافته و آمار از ۴۵۹ نفر به ۳۹۰ نفر رسیده است.

دکتر علی علیمحمدی اظهار کرد: تعداد موارد مثبت شناسایی شده در شهرستان های زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی اراک با ۱۶ درصد کاهش به ۲۴۵ نفر در هفته گذشته، ساوه با ۲۱ درصد کاهش به ۱۱۶ نفر و خمین با ۳۲ درصد افزایش به ۲۹ نفر رسید.

وی تعداد موارد سرپایی استان با ۱۰ درصد کاهش را ۳۵۲ نفر دانست و گفت: تعداد موارد سرپایی در دانشگاه های علوم پزشکی اراک، ساوه و خمین در هفته گذشته به ترتیب ۲۱۸، ۱۰۵ و ۲۹ نفر بوده است.

علیمحمدی افزود: موارد بستری استان با کاهش ۴۶ درصدی از ۷۰ نفر به ۳۸ نفر رسیده است که این آمار در دانشگاه علوم پزشکی اراک ۴۷ درصد، ساوه ۲۷درصد و در دانشکده خمین ۱۰۰ درصد کاهش داشته است.

وی با اشاره به افزایش ۲۴ درصدی موارد فوت در هفته گذشته، بیان کرد: ۲۱ مورد فوتی هفته ابتدایی دی، در هفته گذشته به ۲۶ نفر رسیده است به طوری که در دانشگاه علوم پزشکی اراک ۶ درصد، در ساوه و خمین ۱۰۰ درصد رشد به ثبت رسیده است.

سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک با بیان اینکه سن غالب در ابتلا در شهرستان های تابعه دانشگاه علوم پزشکی اراک و ساوه ۳۰ تا ۳۹ سال و در خمین ۶۰ تا ۶۹ سال است، سن غالب در موارد فوت را در اراک و ساوه ۸۰ تا ۸۹ سال و در خمین ۶۰ تا ۶۹ سال عنوان کرد.

علیمحمدی تعداد تست های سریع تشخیص تا ۱۱ دیماه در استان را ۲۰۵۴ مورد عنوان کرد که منجر به شناسایی ۲۹۶ مورد مثبت شده است.

به گزارش ایسنا، مدیرکل اتباع استان مرکزی با اشاره به اقدامات مقابله با کرونا ویژه اتباع، افزود: با توجه به قرنطینه میهمانشهر شهید ناصری ساوه به مدت ۱۵ روز، تمامی امکانات لازم تهیه و ۱۰۰ هزار عدد ماسک توزیع شد و همین امر باعث شد که هیچ گونه تلفاتی در این حوزه نداشته باشیم.

محمود حسنی گفت: مهمانشهر به ۵۰ محله تقسیم شد و ۳۱۴ نفر از اتباع کرونایی یا دارای بیماری خاص به میزان هر نفر سه میلیون و ۲۰۰ هزار تومان کمک مالی دریافت کردند. ۵۲۰۰ نفر از اتباع در این مهمانشهر برای استفاده از بیمه سلامت معرفی شده اند که از طریق وزارت کشور در حال پیگیری است، همچنین یک دستگاه تشخیص pcr نیز برای بیمارستان شهر ساوه تامین شده است.

وی اظهار کرد: ۳۰ نفر دیالیزی داریم که درصدد تامین یک دستگاه دیالیز برای بیمارستان مدرس ساوه هستیم، همچنین یک دستگاه تولید ماسک نیز در نظر گرفته شده است که روزانه ۸۰ هزار ماسک تولید خواهد کرد.

حسنی در خصوص زایمان در منزل بیان کرد: باتوجه به اقامت ۵۵۰۰ نفر در میهمانشهر تلاش داریم که امکان سونوگرافی رایگان را نیز فراهم کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کروناویروس همه باهم علیه کرونا استان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی اراک هفته گذشته استان مرکزی درصد کاهش تست ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۴۰۳۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عقیم‌سازی ۶۰۰ قلاده سگ در اراک

ایسنا/مرکزی کارشناس کنترل جمعیت حیوانات ناقل بیماری به انسان سازمان مدیریت پسماند شهرداری اراک از عقیم‌سازی ۶۰۰ قلاده سگ در سال گذشته خبر داد.

علی رحمتی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: سازمان مدیریت پسماند شهرداری، در حال حاضر سه اکیپ زنده‌گیری مجهز به سلاح بیهوشی و قفس  دارد که شبانه‌روز در سطح شهر اراک فعالیت می‌کنند.

وی افزود: پنج منطقه خدمات شهری در اراک وجود دارد که این اکیپ‌ها در این پنج منطقه فعالیت می‌کنند.

رحمتی از مردم تقاضا کرد در مواقع اضطراری مشکلاتی که از سوی سگ‌های بلاصاحب برای آنها پیش می‌آید را با سامانه ۱۳۷ در میان بگذارند و گفت: شهروندان در تماس با این سامانه، محدوده تردد این سگ ها را اطلاع دهند. این موارد بعد از ثبت در سامانه، ابلاغ شده و اکیپ‌ها به مناطق اعلامی اعزام می‌شوند.

وی با بیان اینکه سال گذشته ۶۰۰ قلاده سگ عقیم‌سازی شد، افزود: سال گذشته ماهیانه به طور میانگین ۱۳۵ قلاده سگ زنده‌گیری شده ‌که شامل سگ‌های نر و ماده و توله‌های ۶ ماهه بوده و پس از جمع‌آوری و  عقیم‌سازی واکسینه شدند.

کارشناس کنترل جمعیت حیوانات ناقل بیماری به انسان سازمان مدیریت پسماند شهرداری اراک تصریح کرد: افرادی که در روستاها با مشکل این سگ‌ها مواجه هستند باید این موضوع را با دهیاری در میان بگذارند چراکه این مورد در محدوده خدمات شهری اراک نیست و نمی‌توان اکیپ اعزام کرد.

رحمتی ادامه داد: مطابق مصوبه سال گذشته فرمانداری، مصوب شده دهیاران شخصا پیگیر این موضوع باشند و با قرارداد با اکیپ‌های خصوصی این جمع‌آوری را انجام دهند و سگ های جمع آوری شده را به پناهگاه شهرداری اراک انتقال دهند.

وی بیان کرد: امسال نیز برنامه، مبتنی بر فعالیت شبانه‌روزی اکیپ‌هاست تا بتوان به نتیجه مطلوب دست پیدا کرد، تلاش برای این است که در صورت موافقت، در سال جاری تعداد اکیپ‌ها را افزایش دهیم.

رحمتی تاکید کرد: در سال‌های پیش سه قبضه اسلحه بیهوشی دریافت شد که کمک زیادی به این زنده‌گیری در سطح شهر کرد و خوشبختانه تعداد سگ‌های بلاصاحب نیز بسیار کمتر شده است.

کارشناس کنترل جمعیت حیوانات ناقل بیماری به انسان سازمان مدیریت پسماند شهرداری اراک افزود: از مردم می‌خواهیم که در شهرها به سگ‌های بلاصاحب غذا ندهند چراکه همین امر سبب افزایش این حیوانات می‌شود، مردم می‌توانند این غذاها را به پناهگاه موجود در روبروی روستای سوارآباد ارائه دهند.

رحمتی اضافه کرد: این پناهگاه هشت‌هزار و ۵۰۰ مترمربع مساحت دارد و با اتاق‌های جراحی و قرنطینه فعالیت می‌کند و اقدامات عقیم‌سازی و واکسیناسیون نیز در این پناهگاه انجام می‌شود.

وی اظهار کرد: این سگ ها بعد از انجام اقدامات لازم و عقیم‌سازی، در مناطق دور از شهر رهاسازی می‌شوند و گاه با ارائه مدارک لازم به گله‌داران واگذار می‌شوند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حاکمیت ناپایداری‌های جوی تا اواخر هفته در اردبیل
  • زمان اوج بیت‌کوین مشخص شد | قیمت جدید انواع ارزهای دیجیتال
  • عقیم‌سازی ۶۰۰ قلاده سگ در اراک
  • زمان اوج بیت‌کوین مشخص شد
  • بیش از ۱۲ هزار پزشک امروز با هم رقابت کردند/ ظرفیت پذیرش آزمون دستیاری ۱۲ درصد افزایش می یابد
  • برگزاری آزمون تخصصی اعطای مدرک حفظ قرآن کریم
  • آزمون تخصصی اعطای مدرک حفظ قرآن کریم
  • برگزاری دوره آزمون تخصصی اعطای مدرک حفظ قرآن کریم
  • مشارکت مردمی و تامین امنیت خاطر در سرمایه‌گذاری‌ها در دستور کار دولت
  • روایتی از نامهربانی مردم با یار مهربان + فیلم