Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس با بیان اینکه مسکن ایثارگران در استان مرکزی با مشکل روبه‌رو است گفت: مشکلات پیش‌روی مسکن ایثارگران در استان مرکزی در اسرع وقت باید برطرف شود. - اخبار استانها -

به‌ گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک ، حجت‌الاسلام محمد سبزی عصر امروز در جلسه شورای مسکن استان مرکزی با اشاره به مشکلات شهرستان ساوه اظهار داشت: وزیر راه و شهرسازی 5 ماه گذشته تعدادی دستور را در مجلس بیان کرد که تاکنون هیچکدام اجرا نشده و باید پرسید چه کسی باید باید این دستورات را اجرا کند و توجه داشته باشد؟

وی افزود: باید کار انجام شود و مردم از دولت انقلابی این انتظار را دارند مشکلات شهرستان ساوه با سایر شهرستان‌ها متفاوت است به طوری که با وجود اینکه این شهرستان‌ بیشترین زمین مسکن ملی را دارد اما نباید 22 محله حاشیه‌نشین داشته باشد، دولت گذشته اقدامی نکرده و 2 هزار واحدی که آغاز شده پیشرفت خوبی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: برای ایثارگران 400 واحد نیاز است که قرار بود حدود 8 هکتار زمین اختصاص پیدا کند اما در شورای مسکن استان به 3 هکتار تبدیل شده که به سبب مشکلاتی امروز هیچ شده در حالی که مردم و ایثارگران توقع دارند.

سبزی تصریح کرد: با وجود اینکه وزیر به سبب پرکاری نمی‌تواند به دفعات در استان‌ها حضور پیدا کند اما انتظار می‌رود که معاونان این وزارتخانه در شهرستان‌ها برای رفع مشکلات حضور پیدا کنند و مردم از دولت انقلابی انتظار دارند و ما باید پاسخگوی مردم باشیم.

وی افزود: در ساوه ایستگاه راه‌آهن ساخته شده اما مردم ساوه برای سفر به مشهد و تهران باید بلیط را از همدان تهیه کنند زیرا سهمیه کمی به ساوه اختصاص دارد که باید این موضوع مورد توجه باشد.

نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به مبلغ تسهیلات گفت: قشر کارگری ضعیف است و ما به دنبال عدالت هستیم و باید آمایش صحیح توزیع اعتبارات انجام شود به طوری که اکنون بیشترین واحدهای صنعتی در ساوه و زرندیه است در حالی که اعتبارات اندک است.

سبزی خاطرنشان کرد: ساوه یکی از شهرهای گران کشور است بنابراین انتظار می‌رود میزان تسهیلات در این شهر افزایش پیدا کند.

وی ادامه داد: بیشترین روستاهای فاقد آسفالت استان مربوط به شهرستان‌های ساوه و زرندیه است و میزان تصادفات هم باید مورد توجه باشد بنابراین انتظار می‌رود در زمینه مسکن و راه‌ها عدالت مورد توجه قرار گیرد.

عضو کمیسیون عمران مجلس: ورود سرمایه‌گذاران بخش خصوصی در اجرای طرح جهش تولید مسکن حمایت می‌شود مشکل متقاضیان اقدام ملی مسکن فردیس برطرف شد بازدید رئیس بنیاد مسکن از روستاهای محروم باغملک؛ بازنگری 50 روستا در طرح هادی

حوزه زیرساخت درمانی استان مرکزی با مشکل روبرو است

سیدمحمد جمالیان رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک نیز در این نشست با اشاره به وضعیت استان مرکزی در حوزه بهداشت و درمان اظهار داشت: متاسفانه در حوزه زیرساخت درمانی استان مرکزی  شاهد مشکلاتی هستیم، به طوری که سال 1363 بالغ بر 71 هکتار زمین به دانشگاه علوم پزشکی داده شده ولی سند تک برگی این زمین به نام این دانشگاه انتقال نیافته است.

وی افزود: البته سازمان انرژی اتمی در این زمین اقدام به ساخت یک بیمارستان برای دانشگاه کرده که نیاز داریم تا سند این زمین به سرعت صادر و تحویل دانشگاه شود.

جمالیان ادامه داد: 4 واحد مسکونی در بیمارستان امیر کبیر اراک وجود دارد که در حوزه توانبخشی از آنها استفاده شده و امیدواریم با موافقت برای تغییر کاربری این واحدها زمینه افزایش خدمت رسانی به مردم فراهم شود.

انتهای پیام/713

منبع: تسنیم

کلیدواژه: نماینده مردم ساوه استان مرکزی ساوه و زرندیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۰۵۸۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نماینده مجلس: احساس عدم امنیت مردم سیستان و بلوچستان را زجر می‌دهد

فداحسین مالکی اظهار داشت: ما حتما باید به کمبود‌ها و تنگنا‌هایی که نیرو‌های امنیتی فراجا و مرزبانان عزیز ما در استان دارند توجه کنیم. اگر الان شرایط فعلی استان را بخواهید بدانید، شرایط خوبی نیست. مردم نگران هستند. مردم علاوه بر اینکه نگران امنیت هستند، احساس عدم امنیت بیشتر زجرشان می‌دهد. در طول یک ماه حدود ۲۸-۲۹ نفر فقط در حوزه سیستان شهید دادیم و در حوزه بلوچستان هم همین‌طور، تعدادی شهید دادیم. از این بابت حتما باید اقداماتی صورت گیرد.

به گزارش ایلنا، وی گفت: ما حتما باید به کمبود‌ها و تنگنا‌هایی که نیرو‌های امنیتی فراجا و مرزبانان عزیز ما در استان دارند توجه کنیم. اگر الان شرایط فعلی استان را بخواهید بدانید، شرایط خوبی نیست. مردم نگران هستند. مردم علاوه بر اینکه نگران امنیت هستند، احساس عدم امنیت بیشتر زجرشان می‌دهد. در طول یک ماه حدود ۲۸-۲۹ نفر فقط در حوزه سیستان شهید دادیم و در حوزه بلوچستان هم همین‌طور، تعدادی شهید دادیم. از این بابت حتما باید اقداماتی صورت گیرد.

فداحسین مالکی نماینده مردم سیستان و بلوچستان و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در پاسخ به این سوال که در مدت اخیر استان سیستان و بلوچستان مورد حملات تروریستی قرار گرفته و شاهد شهادت چندین نیرو بودیم. مهم‌ترین عوامل این حوادث از نظر شما چیست، گفت: استان سیستان و بلوچستان استانی است که با دو کشور که خودشان به گونه‌ای مشکلات خاص خودشان را دارند هم مرز است. از مسیر دریا با کشور‌های حوزه خلیج فارس هم مرز مشترک دارد. طی سفری که با هیأت‌های مختلف به پاکستان داشتیم، ارزیابی مان این بود که باید با مقامات پاکستانی نسبت به مرز مشترکی که داریم اقدامات و عملیات مشترکی انجام دهیم. چون همان اندازه که ما آسیب می‌بینیم، آن آسیب در پاکستان هم وجود دارد.

وی افزود: اما با این وجود سیستان و بلوچستان مؤلفه‌های مختلفی دارد؛ یکی از آن‌ها مرز است. دیگری کشور‌های همسایه است که باید عملیات مشترک در آن صورت بگیرد. دوم این است که دولت باید نگاه استراتژیک به این منطقه داشته باشد و از نظر امکانات، تجهیزات و توسعه استان‌ها اقداماتی انجام دهد. طبق تعاریفی که مقامات ارشد نظام و خودمان از سیستان و بلوچستان داریم این است که توسعه این استان باید در اولویت اول قرار بگیرد که این موضوع می‌تواند در امنیت استان تأثیرگذار باشد.

مالکی تصریح کرد: نکته بعدی آنکه ما حتما باید به کمبود‌ها و تنگنا‌هایی که نیرو‌های امنیتی فراجا و مرزبانان عزیز ما در استان دارند توجه کنیم. اگر الان شرایط فعلی استان را بخواهید بدانید، شرایط خوبی نیست. مردم نگران هستند. علاوه بر اینکه مردم نگران امنیت هستند، احساس عدم امنیت بیشتر مردم را زجر می‌دهد. در طول یک ماه حدود ۲۸-۲۹ نفر فقط در حوزه سیستان شهید دادیم و در حوزه بلوچستان هم همین‌طور، تعدادی شهید دادیم. از این بابت حتما باید این اقدام صورت گیرد.

وی گفت: از طرفی انتظار ما از بزرگان، نخبگان استان و کسانی که در شمال و جنوب استان تریبون در دست دارند این است که به گونه‌ای حرکت نکنند که امنیت، وحدت و همدلی مردم زیرسوال برود و آسیب ببیند. چون همیشه مردمان جنوب و شمال استان، شیعه و سنی سال‌ها در کنار هم بوده و کنار هم زندگی کردند و این الفت و برادری نباید زیر سوال برود، خواسته ما هم این است وحدت ملی در آنجا تقویت شود؛ بنابراین این مسئله می‌تواند برای ایجاد امنیت پایدار تأثیر داشته باشد.

دیگر خبرها

  • پس لرزه ادعای نماینده تندرو مجلس درباره روابط جنسی در ترکیه /روابط با کشور همسایه به مشکل می خورد؟
  • درخواست انتخاباتی یک نماینده مجلس از مردم
  • روش‌های عجیب برخی کاندیداها برای رأی آوردن
  • تایید طرح ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره‌بها
  • زمین ۹۰ درصد متقاضیان نهضت ملی مسکن گناباد تامین شد
  • ویژگی‌های یک نماینده شایسته در مجلس چیست؟
  • با نمایندگان مجلس در بروجرد و کوهدشت+گزارش
  • نماینده مجلس: احساس عدم امنیت مردم سیستان و بلوچستان را زجر می‌دهد
  • دیدار استاندار لرستان و آیت‌الله «نیازی»
  • شرط تأمین زمین ۹۲ هزار متقاضی مسکن ملی در کردستان+فیلم