Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از ساوه، غلامرضا حسن‌زاده عصر امروز در نشست مدیران حوزه معاونت آموزشی وزارت بهداشت با مسئولان شهرستان ساوه در دانشکده علوم پزشکی اظهار کرد: برنامه عدالت، تعالی و بهره‌وری در وزارت بهداشت تصویب و به دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور ابلاغ شده است.

وی تصریح کرد: کارآفرینی در دانشگاه های علوم پزشکی و ارتقای کیفیت آموزشی از  رویکردهای مهم در طرح تعالی و بهره‌وری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی کشور  گفت: دانشگاه‌ها و دانشکده‌ها باید نیازها را بررسی و پاسخگویی اجتماعی در مقابل مطالبات مردم داشته و برای حل مشکلات و برطرف کردن مطالبات مردم برنامه‌ریزی کنند.

وی با بیان اینکه طی سال‌های قبل هیچ بهره‌وری در اقتصاد آموزشی صورت نگرفته است؛ ادامه داد: وقتی دانشگاهی تاسیس می‌شود تنها داشتن دانشجو یا رشته‌ای ملاک نیست، بلکه باید بدنبال اشتغالزایی و رفع مشکلات باشد در غیر اینصورت هزینه‌بافی برای سیستم است.

دبیر شورای عالی برنامه‌ریزی علوم پزشکی کارآفرینی را موضوعی مهم و قابل توجه در دانشگاه‌های علوم پزشکی دانست و خاطرنشان کرد: با توجه به شعار سال باید تلاش‌ها و جهت حرکت به سمت کسب و کار دانش بنیان تقویت شود که لازمه آن ارتقا کیفیت آموزشی  است. 

وی با بیان اینکه آموزش و اقتصاد دو مقوله مهم بوده که نیاز به برنامه ریزی مدون دارند، گفت: رشته‌های گروه پزشکی و دندانپزشکی عموما هزینه‌بر هستند و فضاهای استیجاری برای تحصیل دانشجویان مناسب نیست، لذا دانشکده‌هایی که خواستار استقرار این رشته‌ها هستند باید زیرساخت‌های قوی و استانداردی داشته باشند. 

حسن زاده خاطرنشان کرد: تجهیزات پزشکی نیز به مراتب پرهزینه‌تر از اماکن پزشکی خواهد بود لذا نیاز است خیران در ساوه در کنار بحث ایجاد اماکن پزشکی برای تهیه تجهیزات نیز کمک حال این مجموعه باشند. 

وی گفت: نزدیکی ساوه به پایتخت نیز می‌تواند بعنوان مزیتی برای جذب اعضای هیئت علمی باشد اما یکی از ملزومات ارتقا دانشکده به دانشگاه استقلال دانشکده‌ها در حوزه‌های مختلف است.

دبیر شورای گسترش دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور نیز در این جلسه با بیان اینکه انگیزه خوبی از ابتدای تشکیل دانشکده علوم پزشکی در ساوه وجود داشت، اظهار کرد: انگیزه‌ها و انرژی در این شهر در سایه حمایت خیرین و پیشرفت در زیرساخت های بهداشتی و درمانی، باعث توسعه کمی و کیفی و تثبیت جایگاه این دانشکده شده است. 

جلیل کوهپایه زاده افزود: دارایی‌های اجتماعی دانشکده نیز طی این سال‌ها گسترش یافته و سرمایه‌های انسانی خوبی با جذب 40 عضو هیئت علمی پیدا کرده است.

وی با بیان اینکه باید از یک افق جدید 10 ساله برای دانشکده علوم پزشکی ساوه صحبت کرد، ادامه داد: افق پیش رو و ترسیم شده دانشکده علوم پزشکی ساوه به میزان توان و انگیزه نیروهای آن بستگی دارد و اکنون با عبور از حداقل ها میبایست خود را برای تجربیات بزرگتر آماده کند. 

وی با اشاره به صنعتی بوده ساوه افزود: روزی که صنعت در این شهرستان رشد داشت کمتر شهر و استانی در اندازه این شهرستان حرف برای گفتن داشت لذا همین امر لزوم ماموریت مهمی در راستای ارتباط با صنعت جهت حفظ و تضمین سلامت کارگران برای دانشکده به وجود آورده است.

 دبیر شورای گسترش دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور برنامه ریزی مدون در 10 سال آتی برای قرارگرفتن دانشکده علوم پزشکی ساوه در جایگاه نسل دانشکده‌ها را مهم بیان کرد و افزود:توسعه به دانشگاه نسل سه و تبدیل شدن به الگو در بین دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور ماموریت جدی برای 10 سال آینده دانشکده ساوه است. 

وی خاطرنشان کرد:  برای توسعه دانشکده علوم پزشکی ساوه از هیچ کمکی دریغ نکرده و با کمک دانشگاه‌های مجاور ساوه نظیر قم و اراک در تلاش برای ایجاد بستر لازم برای تحقق اهداف توسعه‌ای اقدام خواهیم کرد. 

گفتنی است در پایان این جلسه نمایندگان وزارت بهداشت و مسئولان شهرستان از زیرساخت‌های آموزشی و پزشکی شهرستان ساوه بازدید کردند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی کشور دانشگاه ها کیفیت آموزشی دانشگاه های علوم پزشکی کشور دانشکده علوم پزشکی ساوه برنامه ریزی دبیر شورای دانشگاه ها دانشکده ها بهره وری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۰۶۱۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهورزان دیده بانان عرصه سلامت هستند

به گزارش قدس خراسان به نقل از روابط عمومی منطقه پدافند هوایی شمال شرق امام رضا (ع)، امیر سرتیپ دوم ستاد علی خلیل آبادی در همایش تجلیل از بهورزان نمونه دانشگاه علوم پزشکی مشهد که در مجتمع شهدای سلامت مشهد برگزار شد، با اشاره به جایگاه بهورزان در سطح جامعه، اظهار کرد: با شروع به کار بهورزان، کشور در زمینه شاخصه‌های ارتقاء سطح سلامت به مؤلفه‌های چشمگیری رسید و فعالیت‌های تنظیم خانواده نیز به صورت گسترده در کشور انجام شد.

جانشین منطقه پدافند هوایی شمال شرق بهورزان را رکن اصلی شبکه های بهداشت و درمان دانست و افزود: همه کارکنان این سیستم با فداکاری، ایثار، صبر و جدیت برای پیشبرد اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی و اجرای برنامه های وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی مشهد، از خود گذشتگی نشان می دهند که این جای تقدیر و تشکر دارد.

وی تصریح کرد: بهورزان از شریف ترین طبقه در نظام سلامت کشور هستند که با زحمت فراوان سبب چرخش چرخه‌های سلامت و زندگی می‌شوند.

خلیل آبادی با تقدیر از زحمات کارکنان دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: خدمات خوبی از سوی دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شده و باید بدانیم این موهبت بزرگی است که مسئولان خدمت کنند، تا ملت راحتی را احساس نمایند، زیرا مسئولین تکیه گاه مردم هستند.

جانشین منطقه پدافند هوایی شمال شرق کشور با اشاره به زحمات کادر درمان و پرستاران در ایام شیوع بیماری کرونا خاطرنشان کرد: در ایام شیوع بیماری کرونا پرستاران سراسر کشور صبر، حوصله، فداکاری، از خود گذشتگی و ایثار را به نمایش گذاشتند و با جانفشانی در کنار مردم و بیماران بودند که تقدیر از آنان شاید بخش کوچکی از زحمات این عزیزان را جبران کند.

در این مراسم از بیش از ۱۰۰ مربی بهورزی که به افتخار بازنشستگی نائل شدند و همچنین بیش از  ۵۰ نفر مربیان نمونه شاغل در این حوزه تقدیر به عمل آمد.

دیگر خبرها

  • جذب بیش از ۱۵۰ بهورز در مشهد؛ امسال
  • بهورزان دیده بانان عرصه سلامت هستند
  • آغاز فاز مطالعاتی روی جلبک‌های دارویی
  • آغاز فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در چابهار
  • آغاز نخستین دوره برداشت جلبک‌های دارویی در چابهار
  • چهل و ششمین دوره مسابقات ریاضی دانشجویی کشور در دانشگاه تبریز به کار خود پایان داد
  • عملکرد دانشکده علوم پزشکی چابهار در دو سیل اخیر خوب بوده است
  • عملکر درخشان دانشکده علوم پزشکی چابهار در دو سیل اخیر/ برنامه‌های مراقبتی بدون وقفه تداوم دارد
  • توضیح دانشگاه تهران درباره بهره مندی از ظرفیت شخصیت‌های حقوقی
  • جدیدترین نتایج اعتباربخشی دانشکده‌های پزشکی کشور اعلام شد