Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-05@13:39:51 GMT

اقتصاد آموزشی در دانشگاه‌ها تقویت شود

تاریخ انتشار: ۲۷ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۸۰۶۳۸۷

اقتصاد آموزشی در دانشگاه‌ها تقویت شود

 به گزارش ایرنا، «غلامرضا حسن‌زاده» شامگاه شنبه در نشست مدیران حوزه معاونت آموزشی وزارت بهداشت با مسئولان شهرستان ساوه اظهار کرد: اجرای طرح عدالت، تعالی و بهره‌وری در وزارت بهداشت تصویب و ابلاغ شده است و در راستای ارتقاء کیفیت آموزشی، اعتبار بخشی به دانشگاه‌ها و کسب و کار دانش‌بنیان باید اقدامات لازم انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: دانشگاه‌ها باید جنبه پاسخگویی اجتماعی داشته و برای حل مشکلات جامعه تلاش کنند این مهم در حالی است که کارآفرینی باید به یکی از رویکردهای اصلی دانشگاه‌ها تبدیل شود.

دبیر شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی کشور عنوان کرد: اقتصاد در آموزش باید در اولویت قرار گیرد و در این راستا اشتغالزایی و ایجاد کسب و کار در بخش‌های مختلف مدنظر است.

حسن‌زاده با اشاره به اینکه رشته‌های پزشکی و دندانپزشکی هزینه بالایی دارند، گفت: افزوده شدن رشته‌های جدید پزشکی نیاز به فضای فیزیکی، تجهیزات آزمایشگاهی و ظرفیت جذب نیرو دارد که شهرستان ساوه با توجه به نزدیکی به پایتخت مزیت مطلوبی در این زمینه دارد.

وی تصریح کرد: با توجه به محورهای مواصلاتی شهرستان ساوه و حوادث ترافیکی، دانشکده علوم پزشکی باید برنامه‌ریزی کرده و پاسخگوی نیاز شهروندان باشد چراکه در غیر اینصورت از وظیفه اصلی خود دور می‌شود.

دبیر شورای گسترش دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور نیز در ادامه گفت: دانشکده علوم پزشکی ساوه ماموریت محور است و رشته‌های دانشگاهی باید در ارتباط با صنعت تعریف شود.

«جلیل کوهپایه زاده» بیان کرد: ساوه از بین ۶۷ دانشگاه علوم پزشکی در کشور جایگاه مطلوبی دارد که توجه به ارائه خدمات بهداشتی در مراکز درمانی در اولویت است و باید برای ۱۰ سال آینده برنامه مشخصی داشته باشد.

وی عنوان کرد: کشور باید توسعه اقتصادی و اقتصاد سلامت را گسترش دهد و دانشکده هم باید در این مسیر گام بردارد و وزارت بهداشت نیز از هیچ کمکی دریغ نخواهد کرد تا دانشکده علوم پزشکی ساوه به عنوان دانشکده نسل نو معرفی شود.

به گفته دبیر شورای گسترش دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، در صورت فراهم شدن زیرساخت‌های لازم، امکان صدور مجوز دانشکده پزشکی و دندانپزشکی وجود دارد و ساوه جزو اولین دانشکده‌ها برای مازاد رشته پزشکی خواهد بود.

کوهپایه زاده تصریح کرد: جذب دانشجو در رشته های نانو، هوش مصنوعی، فناوری های نوین، گسترش رشته ها و ایجاد مرکز رشد خصوصی با ارتباط در صنعت را می‌توان در برنامه‌های دانشکده علوم پزشکی ساوه قرار داد.

برچسب‌ها ساوه دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ساوه دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی ساوه دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۰۶۳۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علم الهدی پیشنهاد عضویت در شورای راهبردی دانشگاه تهران را رد کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه تهران فاطمه یزدیان، رییس دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران گفت: شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران نیز مانند شوراهای راهبردی سایر دانشکده‌های تازه تاسیس که با حضور شخصیت‌های حقیقی و حقوقی مرتبط با موضوع هر دانشکده شکل گرفته‌اند، در حال شکل‌گیری است.

وی افزود: دانشگاه تهران در راستای سیاست‌های دولت مردمی برای اعمال سیاست‌های حمایتی جهت استحکام و ترفیع نهاد خانواده، برنامه جامعی را در این خصوص با محوریت دانشکده علوم خانواده طراحی و به اجرا در آورده است که از آن جمله می‌توان به ساخت و بهره‌برداری مهد کودک خانواده بزرگ دانشگاه تهران، شروع عملیات احداث پانصد واحد خوابگاه دانشجویی متاهلین و همچنین تاسیس مرکز ازدواج و خانواده دانشگاه تهران اشاره کرد.

یزدیان با اشاره به اینکه شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده در مسیر شکل‌گیری است، گفت: برای شکل‌گیری قوی دانشکده علوم خانواده، مدیریت دانشکده با پیشنهاد صدور احکامی برای شخصیت‌های حقیقی و حقوقی به استقبال تشکیل این شورا رفته است و حضور شخصیت‌هایی نظیر دکتر جمیله سادات علم‌الهدی و دیگر چهره‌ها و اساتید در این شورا را مایه تقویت دانشکده در راستای برنامه‌های جامع خانواده محوری دانشگاه می ‌داند.

رییس دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران خاطرنشان کرد: پیشنهاد و مطالعات مفصل مربوط به تأسیس دانشکده علوم خانواده توسط جمعی از اساتید مبرز حوزه خانواده و تعلیم و تربیت از جمله خانم دکتر علم‌الهدی که استاد تمام فلسفه تعلیم و تربیت هستند، مطرح و دنبال شد. با توجه به اشراف این اساتید بر روی موضوع، از ایشان خواسته شد که در راه‌اندازی و فرآیند جذب و همچنین شورای راهبردی دانشکده نیز کمک کنند.

وی افزود: این درخواست با خانم دکتر علم‌الهدی نیز مطرح و از ایشان خواسته شد که در شورای راهبردی و هیات جذب دانشکده علوم خانواده حضور داشته باشند که ایشان اعلام نمودند به علت مشغله علمی، امکان وقت گذاشتن برای این کار را نداشته و لذا این پیشنهاد را نپذیرفتند.

کد خبر 6097171

دیگر خبرها

  • علم الهدی پیشنهاد عضویت در شورای راهبردی دانشگاه تهران را رد کرد
  • عطیه الهی در دستان پرتوان ماماهاست
  • آغاز فاز مطالعاتی روی جلبک‌های دارویی
  • آغاز فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در چابهار
  • معاون آموزشی وزارت بهداشت خبر داد؛ زمان اعلام نتایج اولیه آزمون دستیاری پزشکی
  • آغاز نخستین دوره برداشت جلبک‌های دارویی در چابهار
  • عملکرد دانشکده علوم پزشکی چابهار در دو سیل اخیر خوب بوده است
  • عملکر درخشان دانشکده علوم پزشکی چابهار در دو سیل اخیر/ برنامه‌های مراقبتی بدون وقفه تداوم دارد
  • جدیدترین نتایج اعتباربخشی دانشکده‌های پزشکی کشور اعلام شد
  • رقابت بیش از ۱۲ هزار نفر در آزمون دستیاری پزشکی/افزایش ۱۲درصدی ظرفیت برای امسال