Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت بهداشت، دکتر غلامرضا حسن‌ زاده، دبیر شورای عالی برنامه ریزی در نشست با مسئولان شهرستان ساوه در دانشکده علوم پزشکی ساوه، اظهار داشت: برنامه عدالت، تعالی و بهره ‌وری در وزارت بهداشت تصویب و به دانشگاه‌ های علوم پزشکی کشور ابلاغ شده است.

وی تاکید کرد: کارآفرینی در دانشگاه های علوم پزشکی و ارتقای کیفیت آموزشی از رویکردهای مهم در طرح تعالی و بهره ‌وری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



دبیر شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی کشور عنوان کرد: دانشگاه‌ ها و دانشکده‌ ها باید نیازها را بررسی و پاسخگویی اجتماعی در مقابل مطالبات مردم داشته و برای حل مشکلات و برطرف کردن مطالبات مردم برنامه ‌ریزی کنند.

وی با بیان اینکه طی سال ‌های قبل بهره‌ وری در آموزش بسیار پایین بوده، اقتصاد آموزش را امری مهم دانست و ادامه داد: وقتی دانشگاهی تاسیس می ‌شود، تنها داشتن دانشجو یا رشته‌ ملاک نیست، بلکه باید به دنبال اشتغال زایی و رفع مشکلات باشد، در غیر این صورت هزینه‌ اضافی برای سیستم است.

حسن زاده کارآفرینی را موضوعی مهم و قابل توجه در دانشگاه‌ های علوم پزشکی دانست و خاطرنشان کرد: با توجه به شعار سال باید تلاش ‌ها و جهت حرکت به سمت کسب و کار دانش بنیان تقویت شود که لازمه آن ارتقا کیفیت آموزشی ست.

وی با بیان اینکه آموزش و اقتصاد دو مقوله مهم بوده که نیاز به برنامه ریزی مدون دارند، گفت: رشته‌ های گروه پزشکی و دندانپزشکی عموما هزینه ‌بر هستند و فضاهای استیجاری برای تحصیل دانشجویان مناسب نیست، لذا دانشکده ‌هایی که خواستار استقرار این رشته‌ ها هستند باید زیرساخت‌ های قوی و استانداردی داشته باشند.

دبیر شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی کشور خاطرنشان کرد: تجهیزات پزشکی نیز به مراتب پرهزینه ‌تر از اماکن پزشکی خواهد، بود لذا نیاز است خیّران در ساوه در کنار ایجاد اماکن پزشکی، برای تهیه تجهیزات نیز کمک حال این مجموعه باشند.

وی گفت: نزدیکی ساوه به پایتخت نیز می‌ تواند به عنوان مزیتی برای جذب اعضای هیات علمی باشد، اما یکی از ملزومات ارتقای دانشکده به دانشگاه، استقلال دانشکده‌ ها در حوزه‌ های مختلف است.

کد خبر 5469675

منبع: مهر

کلیدواژه: غلامرضا حسن زاده شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی دانشگاه های علوم پزشکی کارآفرینی دانشکده علوم پزشکی ساوه آموزش حضوری آزمون دکتری تخصصی وزارت علوم تحقیقات و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی سازمان سنجش دانشگاه تهران دانشگاه های علوم پزشکی دانشگاه تربیت مدرس وام دانشجویی خوابگاه دانشجویی دانشگاه ها انتخاب رشته علوم پزشکی برنامه ریزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۱۸۱۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز نخستین دوره برداشت جلبک‌های دارویی در چابهار

فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار آغاز شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از چابهار، اولین دوره برداشت جلبک‌های دارویی توسط مسئول راه اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار از سواحل صخره‌ای منطقه رمین در این شهرستان با همکاری اداره‌کل شیلات استان سیستان و بلوچستان انجام شد.

نفیسه گل بشیر‌زاده مسئول راه اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی در خصوص اهمیت این نوع جلبک‌ها، اظهار داشت: برداشت این گونه جهت برسی خواص دارویی در اولویت قرار گرفت و این گونه از جلبک‌های خوراکی و دارویی در بهمن ماه با کاهش دما در منطقه چابهار شروع به رشد و همزمان با گرم شدن هوا در اوایل خرداد از بین می‌روند.

وی افزود : با توجه به نزدیک شدن به پایان زمان رشد این جلبک‌ها در سواحل چابهار تصمیم به برداشت و نگهداری این گونه از جلبک‌ها برای برسی‌های خواص بیولوژیک و آنتی باکتریال گرفته شد. همچنین از هفت نمونه جلبک قهوه‌ای مانند سیستو سریا (Cystoseria) نیز جهت برسی خواص دارویی برداشت شد.

گلبشیر زاده عضو هیئت علمی دانشکده علوم پزشکی چابهار تصریح کرد: در فاز نخست فعالیت این مرکز بررسی تکنولوژی و جنبه های اقتصادی تولید دارو، محصولات مراقبتی پوست و... بر پایه جلبک‌های دریایی در دستور کار قرار دارد.

به گزارش تسنیم، مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار در سال گذشته موفق به اخذ مجوز از شورای گسترش دانشکده‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی شد و هم اکنون با رویکرد تولید محصولات دارویی دریایی در حال فعالیت است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ایجاد دانشکده علوم پزشکی دامغان در بودجه ۱۴۰۳ ردیف اعتباری دارد
  • تجلیل ازدکترعراقی‌زاده بنیانگذار آموزش دندانپزشکی درهرمزگان
  • ارتقای کیفیت آموزش و پیشرفت علمی با جذب دانشجویان بین الملل
  • آغاز فاز مطالعاتی روی جلبک‌های دارویی
  • آغاز فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در چابهار
  • آغاز نخستین دوره برداشت جلبک‌های دارویی در چابهار
  • جزئیات برنامه‌های آموزش و پرورش برای ارتقای کیفیت نمرات امتحانی از زبان وزیر
  • عملکرد دانشکده علوم پزشکی چابهار در دو سیل اخیر خوب بوده است
  • عملکر درخشان دانشکده علوم پزشکی چابهار در دو سیل اخیر/ برنامه‌های مراقبتی بدون وقفه تداوم دارد
  • جدیدترین نتایج اعتباربخشی دانشکده‌های پزشکی کشور اعلام شد