Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرتضی قاسمی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه و معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد استان مرکزی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز با بیان اینکه بسیاری از دانشگاه‌های کشور در راهبرد نسل اول یعنی دانشگاه آموزش محور باقی‌مانده‌اند حرکت دانشگاه آزاد اسلامی را در وادی نسل سوم هوشمندانه توصیف و تشریح کرد: دانشگاه در نسل اول مبتنی بر فعالیت‌های علمی و در نسل دوم عموما با تحقیقات پایه‌ای شکل گرفته و پژوهش محور عمل‌کرده‌است لیکن در وهله کنونی دانشگاه آزاد اسلامی با عبور از این دو نسل در رویداد گام دوم وارد نسل سوم که مبتنی بر کارآفرینی با رویکرد حل مسئله باتوجه به نیاز جامعه شده است که ماموریت اصلی آن کارآفرینی ، مهارت‌آموزی و توانمندسازی دانشجویان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اصل کلیدی دانشگاه نسل سوم را تقویت ویژگی‌های مهارت آموزی ،شایستگی و توانمندی دانشجویان برای حل مسائل و مشکلات جامعه به روش علمی دانست و افزود: رویداد در حقیقت تعامل میان صنعت و دانشگاه است، متاسفانه در دوره‌های گذشته رغبت کمی از صنعت در بکارگیری پتانسیل نخبگانی دانشگاه وجود داشت اما هم‌اکنون ما خود در گام دوم به سمت صنعت حرکت کرده‌ایم و نمی‌توانیم صرفا منتظر صنعت منفعل بمانیم .

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه با اشاره به طرح پویش دانشگاه آزاد خاطرنشان کرد: در طرح پویش ارتباط ما با صنعت بصورت مشورتی- نظارتی است که در آن ما آمادگی برگزاری آموزش‌های کوتاه مدت، انجام‌ پروژه‌های تحقیقاتی صنایع و چالش‌های فناورانه را داریم و برحسب نیازی که از سمت صنایع اعلام می‌شود معمولا قراردادهای منعقد میگردد همچنین در طرح پویش برحسب کمبود صنایع در منابع انسانی متخصص دانشجویان فراغت خود را بصورت کارمند در آنجا فعالیت می‌نمایند و در صورت رضایت حتی امکان استخدام نیز برایشان وجود دارد.

قاسمی دانشگاه آزاد ساوه را از واحدهای مطرح و پیشگام در مشارکت با رویداد عصر امید دانست و گفت: دانشگاه آزاد ساوه با ارسال ۳۴ ایده و استارتآپ، ۴ شرکت فناور، ۱۸ هسته و گروه پژوهشی، ۸ زیرساخت آزمایشگاهی و کارگاهی و همچنین ۸ رویداد فناورانه با دستی پر با به عرصه رویداد گام دوم خواهد گذاشت‌.

رئیس واحد آزاد ساوه با تشریح برنامه‌های این دانشگاه گفت: یکی از پروژه‌های برجسته این دانشگاه در رویداد گام دوم که برای اولین در سطح دانشگاه‌های آزاد کشور صورت گرفته، تولید بره‌های همو و هترو میباشد که فاز سوم پروژه یعنی تولید بره‌های هتروزیگوس و هموزیگوس عملیاتی شده است و قطعا باعث افزایش بهره‌وری در صنعت دامپروری کشور خواهد شد. طرح‌های دیگری همچون فرآوری گیاهان دارویی، ایجاد سلول‌های خورشیدی، ساخت آزمایشگاه بیوتکنولوژی، بحث کپسوله‌سازی نانو ذرات و تولید کیک طالبی همچنین تولید آجرهای هوشمند در دستور کار دانشگاه آزاد اسلامی ساوه قرار دارد.

معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد استان مرکزی اظهار کرد: یک مرکز تحقیقات علوم اعصاب کاربردی راه اندازی و قراردادی با شرکت مادر داروی شهرکرد انعقاد کرده‌ایم و پروژه‌ای در دستور کار قرار داده‌ایم. درخصوص تولید واکسن خوراکی کووید ۱۹ که مطالعات حیوانی آن درحال انجام است انشالله بزودی وارد فاز مطالعات انسانی خواهد شد.

او در پایان با ابراز گلایه‌ از برخی مشاغل و صنایع نسبت به عدم نگاه‌ برابر و عادلانه نسبت به فارغ‌التخصیلان دانشگاه آزاد و سراسری گفت: این‌که گفته می‌شود سطح سواد دانشجویان آزاد نسبت به سراسری پایین‌تر است یک دیدگاه غلط و به‌نحوی غرض‌ورزانه است باتوجه به زیرساخت‌های آموزشی مدرن و همچنین بهره‌گیری از اساتید هئیت علمی مجرب و برجسته در شرایط فعلی وضعیت یادگیری و پتانسیل نخبگانی در دانشگاه‌های آزاد همتراز یا حتی بهتر از بسیاری از دانشگاه‌های سراسری کشور می‌باشد.

خبرنگار: علیرضا مشیدی

انتهای خبر/

حسن دانش کد خبر: 1141525 برچسب‌ها واکسن کرونا دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: واکسن کرونا دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی گام دوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۶۵۲۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویداد صدرا به دنبال همکاری با شرکت‌ها و صنایع بزرگ همدان

رئیس دانشگاه آزاد واحد همدان گفت: هدف رویداد صدرا، همکاری با شرکت‌ها و صنایع بزرگ همدان است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، غلامرضا خاکساری در افتتاحیه رویداد صدرا که به همت دانشگاه آزاد واحد همدان برگزار شده است، اظهار‌ داشت: رویداد صدرا مسیری برای رشد اشتغال و تحقق تعهد 7500 نفری اشتغال فارغ‌التحصیلان بیکار در استان همدان است.

وی با بیان اینکه در سند تحول و تعالی دانشگاه به موضوع ارتباط صنعت و دانشگاه توجه ویژه شده است، بیان کرد: به همین منظور تعامل و همکاری با شرکت‌ها و صنایع بزرگ همدان با هدف ترویج فرهنگ کار‌آفرینی در بین دانشجویان و دانشگاهیان و همچنین توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در دستور کار این واحد دانشگاهی قرار دارد.

رئیس دانشگاه آزاد واحد همدان با بیان اینکه با ورود دانشگاه به صنعت می‌توان در حل مسئله‌های مختلف مثمر ثمر عمل کرد، گفت: با ورود دانشجو به عنوان کارورز، و کسب مهارت برای ورود به بازار کار می‌توان توسعه اقتصاد و اشتغال پویا را در این زمینه با همکاری صنعت و دانشگاه به خوبی شاهد بود.

خاکسار همچنین با اعلام اینکه طرح پویش نیز در راستای تقویت توانمندی دانشجویان در ارتباط با صنعت و بازار کار راه‌اندازی شده است، بیان کرد: در اجرای این طرح دانشجویان تحصیلات آکادمی را توامان با تجربه مهارت‌آموزی دنبال خواهند کرد و همچنین دانشگاه امکان اشتغال همزمان با تحصیل را برای دانشجویان فراهم خواهد کرد.

وی با بیان اینکه در طرح پویش دانشجو هیچ هزینه‌ای را بابت این واحد نمی‌پردازد تا بی‌دغدغه زمینه مهارت‌آموزی محقق شود، بیان کرد: مهارت‌آموزی مانع از هدررفت منابع می‌شود و به دنبال آن اشتغالزایی ایجاد خواهد شد بنا‌بر‌این اگر بخواهیم دانشگاه به سمت دانشگاه‌های نسل سه و چهار حرکت کند و مشکلی از مشکلات جامعه را حل کند، باید مهارت‌آموزی را تقویت کنیم.

رویداد صدرا در دانشگاه راهکاری برای ایجاد پیوند صنعت و دانشگاه

در ادامه حجت‌الاسلام رضا محمدی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان همدان، اظهار داشت: با از بین برداشتن حلقه مفقوده صنعت و دانشگاه ‌و با تقویت این رویکرد، هم تحصیل انجام می‌شود و هم بازار کار دقیقی پیش روی دانشجویان است.

وی با بیان اینکه رویداد صدرا در دانشگاه راهکاری برای ایجاد پیوند صنعت و دانشگاه است، بیان کرد: اگر به این رویداد توجه ویژه شود می‌تواند منجر به اثرگذاری بودن نقش دانشگاهیان در بازار کار و توسعه استغال استان همدان شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ساز کوک دانشگاه و صنعت برای تأمین امنیت غذایی/ هزار دانشجوی طرح پویشی به هلدینگ زر می‌روند
  • رویداد صدرا به دنبال همکاری با شرکت‌ها و صنایع بزرگ همدان
  • مقام دوم گردش مالی در کشور برای صنعت غذایی
  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال
  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال است
  • رویداد صدرا نقطه عطف حل مسائل جامعه است
  • ۸ دستاورد علمی برپایی رویداد صدرا در دانشگاه آزاد بوئین‌زهرا
  • ساخت کمپ تمرینی برای تیم فوتبال نساجی در قائمشهر
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • راهکارهای دانشگاهی برای تحقق «جهش تولید با مشارکت مردم»